by  in Geen categorie

Meijendeltraining Dinsdag 18 juni

Na jarenlang traditioneel op een donderdagavond de jaarlijkse training met suikerbrood en ander lekkers te hebben gedaan in Meijendel is het (helaas) tijd voor verandering.
De afgelopen jaren is er een gestage terugloop te constateren in de deelname aan de training waardoor de vraag ontstond of we hiermee door moeten gaan. Via de trainers is gepolst of een overgang naar de dinsdagmorgen net zo leuk zou zijn. Het antwoord daarop is overwegend positief. En natuurlijk zijn er nog leden die overdag nog mogen werken, maar verreweg de meerderheid is voorstander om naar de dinsdagmorgen te gaan.
Daarom worden alle leden, trainend of niet trainend (dus ook de donderavond lopers en winter-zaaltrainenden) uitgenodigd om op dinsdag 18 juni deel te nemen aan de Meijendeltraining.
Aanvang 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het boswachtershuisje.
De locatie is niet bereikbaar met het openbaar vervoer en dat deelnemers zonder eigen vervoer liefst zelf daarover een afspraak maken met iemand die rijdt. Lukt dat niet neem dan contact op met de trainingscoördinator Wim Pijnacker via trainingen@delftski.nl.

Na de training blijven we nog nagenieten van de natuur onder het genot van (zelf meegebrachte) drankjes en knabbels en uiteraard de variëteit aan krenten- en suikerbrood die door DelftSki wordt verzorgd. Neem wel zelf een stoeltje of zitkleedje mee.
Als het weer het niet toelaat kan uitgeweken worden naar ‘de Boerderij’ om daar een pannenkoek te nuttigen.

Hopend op mooi weer en een grote opkomst.

Uw Bestuur en gezamenlijke trainers

Ruud QuickMeijendeltraining Dinsdag 18 juni