by  in Delftski

Nieuwsflits 2018-1

Reanimatietraining 2018

Uiteraard zijn alle leden van DelftSki die deelnemen aan de trainingen of anderszins actief in topconditie, maar naast onverhoopte valpartijen, verzwikte enkels, verrekte spieren e.d. kan er ook een veel ernstiger calamiteit optreden, hartproblemen bijvoorbeeld.

Om daar adequaat tegen te kunnen om gaan krijgen al onze trainers, naast de verplichte EHBO-opleiding, ook een gecertificeerde reanimatie training en weten zij hoe om te gaan met de situatie in geval van hartfalen. Jaarlijks volgen zij vervolg- en opfristrainingen om de laatste stand van zaken tot zich te nemen.

Op 27 november 2018staat deze jaarlijkse training weer op de rol. Primair dus voor onze trainers, maar gezien de ervaringen van de afgelopen jaren, is er aanmerkelijk veel animo van de leden om deze reanimatietraining ook te volgen, zodat we dat dit jaar ook weer zullen doen.

Wil je meedoen, om, mocht dat gebeuren, tijdens de training of ergens anders, te moeten reanimeren of daarbij te assisteren,  meldt je dan aan via info@delftski.nl

De kosten van deze training die 1 avond duurt bedraagt 20€.

Indien er veel aanmeldingen voor deze avond zijn, zullen er zo nodig meerdere avonden worden ingepland.

Plaats : kantine DHL, Brasserskade Delft

Tijdstip : 19.30 uur

Graag vanaf 19.00 uur aanwezig zijn.

Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 2018

Op 9 december 2018 zal de Algemene Ledenvergadering van Delftski worden gehouden.

Noteer deze datum in uw agenda!!!!

Plaats : Plané Delftse Hout

Aanvang : 16.00 uur

Agenda en vergaderstukken worden u per mail vooraf toegezonden.

Trainersinzet dinsdagmorgentraining

Het zal diegenen die op dinsdagmorgen trainen niet ontgaan zijn dat de toeloop voor de Nordic       en Fitwalk training een zeer stijgende lijn vertoont en reeds meer dan 30 inschrijvingen per groep tellen. Dat is uiteraard verheugend, maar het brengt wel met zich mee dat de groepen zodanig groot worden dat niet meer volstaan kan worden met 1 trainer per groep. Daarom is besloten om steeds 2 twee trainers per groep voorhanden te hebben. Indien een aanwezige groep meer dan 20 personen telt zal er een tweede trainer meegaan. Na het inlopen zal de groep worden gesplitst, waarbij je zelf kunt kiezen bij welke deelgroep je wilt behoren. Voorwaarde is wel dat je het tempo van de gekozen groep bij kunt houden.

Voor de Nordic groep zal Wim Pynacker en Lia Prins de training verzorgen en de Fitwalkgroep worden geleid door Joke Noppers en Rien v.d. Heijden.

Jeu de boule

Jullie hebben al bericht gekregen dat er op 24 november 2018 weer onze jaarlijkse Jeu de Boule avond zal worden gehouden in de mooie speelhal van Midi.

Schrijf je snel in want je speelt om niets minder dan de Jean-Pierre Turpin trofee.

Inschrijven voor 11 november via : aenj@casema.nl

 

Rene du Chatenier FotografieNieuwsflits 2018-1