by  in Geen categorie

IN MEMORIAM Ruud Quick

Beste leden van DelftSki ,

Het is met grote pijn in ons hart dat wij u moeten berichten dat op 27 februari 2020, onze secretaris en vriend Ruud Quick op 71 jarige leeftijd na een moedig gedragen ziekte is overleden.

Ruud was vele jaren actief voor ‘zijn’ kluppie. Eerst als lid van de activiteitencommissie en later vanaf april 2017 als secretaris van het bestuur van SV DelftSki. We denken met plezier terug op onder meer de feesten die hij mede heeft georganiseerd, de aankleding van de Meijendel training, de barbecue bij DHL en zeker niet te vergeten het Hemelvaartfietsen. Ruud wist elk jaar de deelnemende fietsers weer te verrassen met een bijzondere route.

Helaas werd in de loop van 2017 duidelijk dat Ruud was getroffen door een ernstige ziekte. Ruud bleef optimistisch en positief en hoe moeilijk de situatie ook was, heeft hij tot het laatst geprobeerd te blijven genieten van het leven.

Wij zijn bijzonder dankbaar voor de warme, bescheiden, gedreven en vriendschappelijke manier waarop wij Ruud in onze vereniging hebben leren kennen. 

Nu zijn we in gedachten bij zijn vrouw Cecilia, zijn dochters Ilse en Fenna, kleinkinderen en naaste familie die dit grote verlies moeten verwerken. Wij wensen hen daarbij alle kracht toe.

Ruud was een bijzonder mens, een goede vriend en lid van DelftSki in hart en nieren. 

Het Bestuur van SV DelftSki

Ruud Beaufort
Alex van Leeuwen

Rene du Chatenier FotografieIN MEMORIAM Ruud Quick