Reizen

Skireis januari 2019

In nauwe samenwerking met Interlodge organiseert Delft-Ski de skireis 2015.  Delft-Ski bemiddelt bij het tot stand komen van de wintersportreis. De reisorganisatie Interlodge uit Arnhem treedt op als uitvoerende partij. Interlodge is lid van de SGR (lidnummer 2633) en de ANVR (lidnummer 3735). Interlodge hanteert de ANVR reisvoorwaarden.

De skireis 2019 gaat  naar … Folgarida aan de rand van de Brenta Dolomieten. Ons hotel Caminetto ligt op ongeveer 1300 meter hoogte vlak bij de lift Folgarida.  

Skirama Dolomieten ( 932 – 3016 mtr) heeft diverse skigebieden. Het grootste aanééngesloten skigebied (140 km) in deze regio is het gebied van Folgaride – Marilleva – Madonna di Campiglio en Pinzola. Het sneeuwzekere skigebied is geschikt voor alle soorten wintersporters.

Vlak voor de dalafdaling en de gondel van Folgarida vindt u het zeer comfortabele Hotel Caminetto. Het hotel beschikt over een lounge met wifi internet, leesruimte, skiberging, avond entertainment, overdekte parkeerplaatsen. Daarnaast is Hotel Caminetto voorzien van een mooie ontspanningsruimte “Wabi-Sabi” met sauna, stoombad, hydromassage, aroma therapie, vital bar en een fitnessruimte.

In het uitstekende restaurant staat ‘s-ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar en wordt ‘s-avonds een heerlijk 4-gangen diner geserveerd. Eén keer in de week wordt een diner bij kaarslicht georganiseerd met typische lokale gerechten.

Voor alle verdere info betreffende het hotel en skigebied ……… bekijk de volgende internet links:

www.interlodge.nl  en www.caminettohotel.it 

Vertrek heenreis: vrijdagavond 18 januari, aankomst Folgarida 19 januari 2019.

Vertrek terugreis: zaterdagnamiddag 26 januari, aankomst Delft 27 januari 2019.

Basisprijs per persoon  € 970,-

Deze reis is inclusief:

 • ¬ Vervoer per Royal-Class bus
 • ¬ Zeven  overnachtingen op basis van halfpension 
 • ¬ Zevendaagse skipas geldig voor de Brenta Dolomieten
 • ¬ Bijdrage garantieregeling SGR en calamiteitenfonds
 • ¬ Zie inschrijfformulier voor extra wensen en kosten.

Belangrijke zaken:

 • ¬ Reisverzekering, iedere deelnemer draagt zorg voor zijn eigen reis- en ongevallenverzekering
 • ¬ Annuleringsverzekering, veel mensen hebben reeds een doorlopende (jaarlijkse) annuleringsverzekering. Indien u deze verzekering wenst, dit opgeven via het aanmeldingsformulier. Deze verzekering wordt door het reisbureau Interlodge apart voor de deelnemer geregeld. 
 • ¬ Maaltijden naar en vanaf de bestemming zijn niet inbegrepen.
 • ¬ Toeristenbelasting wordt ter plaatse door het hotel geïnd.
 • ¬ Na inschrijving ontvangt u per email een bevestiging dat de reis voor u geboekt is.
 • ¬ De aanbetaling zoals vermeld op het inschrijfformulier dient u  bij inschrijving over te maken op rekening: NL28INGB0004383043 t.n.v. Delft-Ski Reizen p/a Markt 59, 2611 GS Delft . 
 • ¬ Het resterende bedrag wordt gesplitst in 2 delen waarover u apart bericht krijgt.

Alle verdere informatie: 

Gerard Daman  015 – 256 37 54 of  g.daman@casema.nl

Rene du Chatenier FotografieReizen