Sneeuwreis 2020

Beste skiërs, langlaufers en wandelaars, 

Uw reiscommissie heeft het druk gehad. Samen met een keur aan leden zijn verschillende brainstorms gehouden. Daar kwamen criteria uit waarmee diverse reisorganisatie zijn uitgenodigd om een aanbieding te maken. In een volgende stap is het aantal locaties beperkt tot twee en ten slotte is hier één favoriete locatie uit gekomen. Oh ja, en intussen was er nog de peiling. 

Uit deze peiling bleek dat veel langlaufers en wandelaars enthousiast zijn om mee te gaan met de sneeuwreis. De skiërs vonden dat ook een goed idee, waarbij onze topskiërs soms wel geluiden lieten horen als: het moet dan wel een goed skigebied zijn! 

De reiscommissie is zeer verheugd dat het is gelukt een toplocatie te vinden waar voor alle activiteiten uitstekende mogelijkheden zijn: Selva/Wolkenstein in het Val Gardena in Italië. 

We hebben er een mooi onderkomen gevonden: Hotel Wolkenstein

Vanaf 1 september 2019 is het mogelijk in te schrijven via site DelftSki . Wees er dan wel snel bij want het gaat op volgorden van binnenkomst. (Alex stuurt tegen die tijd nog wel een mailtje). 

Noteer in ieder geval vast de data: vrijdagavond 16 januari t/m zondagochtend 26 januari 2020. 

Voor de voorpret vindt u op de volgende bladzijden meer informatie en een aantal doorverwijzingen over het gebied, de activiteiten en de mogelijkheden. 

Wij hopen dat iedereen net zo enthousiast is als wij, 

de reiscommissie, 

Gert-Jan en Marjolein 

Rene du Chatenier FotografieSneeuwreis 2020