Wat is en doet s.v. DelftSki?

________________________________________
Wat of wie is s.v. DelftSki?
DelftSki is een sportvereniging met ruim 300 leden die zijn oorsprong kent als Kring-Delft van de Nederlandse Skivereniging (NSkiV). Na 30 jaar verbonden te zijn geweest aan de NSkiV is er voor gekozen om als zelfstandige sportvereniging verder te gaan.
De leden van DelftSki komen in hoofdzaak uit Delft, Pijnacker, Rijswijk, Nootdorp, Den Hoorn. De vereniging richt zich op de ‘wat oudere sportievelingen’ dus 50+, die op een plezierige manier aan hun algemene conditie willen werken.
De sportieve activiteiten richten zich ofdzaak op het verkrijgen en behouden van een goede lichamelijke conditie om ook andere sporten dan alleen skiën zonder blessures te kunnen bedrijven. Daarvoor organiseert DelftSki het jaar rond buitentrainingen waar in een gezellige sfeer en onder deskundige begeleiding in een non-competitieve omgeving, gewerkt wordt aan de conditie.
De buitentrainingen worden, zoals eerder vermeld, het gehele jaar door gegeven, verdeeld in 2 perioden :  oktober tot april (wintertraining) en van april tot oktober (de zomertraining); de trainingen vinden plaats in en om het natuurgebied ‘de Delftse Hout e.o.’. De buitentrainingen bestaan uit fitwalk-, Nordicwalk- en interval(hard)looptrainingen waarbij uitgegaan wordt dat een deelnemer 5-10 minuten achtereen kan hardlopen. Tevens is er een groep ‘lopers’ die zich in hoofdzaak bezighoudt met de langere loopafstanden vanaf 10 km.
In de winterperiode (oktober tot april) worden onder deskundige leiding ook skigerichte conditietrainingen in sportzalen in Delft en Pijnacker gegeven.
Naast de hiervoor beschreven trainingen, worden jaarlijks een veelheid aan prettige en vooral gezellige activiteiten georganiseerd, zoals : fiets- en wandeltochten, golfmiddag, Jeu de boule toernooi en uiteraard een Skireis.
DelftSki is dus meer dan alleen een sportvereniging voor de skiconditie!

Wat kost het?
DelftSki beschikt niet over een eigen clubgebouw, maar maakt gebruik van de faciliteiten van v.v. DHL, surfvereniging Plane en uitspanning ‘het Rieten dak’. Daardoor blijven de organisatiekosten beperkt en zijn de lidmaatschapskosten en trainingsbijdrage laag.

Het basislidmaatschap kost €20,00 per jaar. De zaaltraining in de winter kost voor 1 uur per week gedurende 26 weken bij ons slechts €90,00. Onze buitentrainingen in de winter en in de zomer zijn nog goedkoper, namelijk slechts €55,00 per seizoendeel (ook 26 trainingen) De genoemde prijzen zijn exclusief de apart georganiseerde activiteiten, festiviteiten en reizen.

Hoe kom ik er achter of DelftSki iets voor mij is?
Kom eens vrijblijvend meedoen, en neem eventueel voor de eerste onwennigheid een vriend of vriendin mee. De trainingsprogramma’s en locaties zijn op deze site beschreven. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie, blader dan de site door of mail met de secretaris van de vereniging: info@delftski.nl of via het contactformulier onder tabje contact
Lidmaatschap?
Delft Ski geeft niet uitsluitend conditietrainingen maar organiseert ook nog andere activiteiten. Voor het luttele bedrag van €20,00 per jaar wordt u ‘basislid’. Deelname aan de activiteiten en trainingen worden apart aan u doorberekend. U kunt dus ook lid zijn zonder te trainen. U kunt dan wel aan onze reizen en activiteiten deelnemen en u hebt stemrecht op de ledenvergaderingen.
Rieten Dak) of €65,00 (starten bij Plané) per seizoendeel (ook 26 trainingen) De genoemde prijzen zijn exclusief de apart georganiseerde activiteiten, festiviteiten en reizen.

Hoe  kom ik er achter of DelftSki iets voor mij is?

Kom eens vrijblijvend meedoen, en neem eventueel voor de eerste onwennigheid een vriend of vriendin mee. Meld dat wel eerst even aan ons dat je komt via info@delftski.nl .

Lidmaatschap?

Delft Ski geeft niet uitsluitend conditietrainingen maar organiseert ook nog andere activiteiten. Voor het luttele bedrag van €20,00 per jaar word je ‘basislid’. Deelname aan de activiteiten en trainingen worden apart doorberekend.  Je kunt dus ook lid zijn zonder te trainen.

Tot ziens  bij s.v. DelftSki  

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Rene du Chatenier FotografieWat is en doet s.v. DelftSki?