Spinning Evenement

Tweede Spinning Evenement op de Markt op 3 september 2017

onder het motto: het is gewoon een heel erg leuke en gezellige activiteit! 

Lions Clubs International, ’s werelds grootste vrijwilligersorganisatie met als motto ‘we serve’ bestaat dit jaar 100 jaar. “We Serve” staat voor hulp bieden aan mensen en organisaties die dat hoognodig hebben.

De drie Delftse Lionsclubs (Delft, Princestad en Antoni van Leeuwenhoek) slaan de handen ineen om samen met de inwoners en bedrijven van Delft te zorgen voor een cadeau voor de minst bedeelden.

Op 3 september doen we dat door een spinning event te organiseren. De opbrengst hiervan is bestemd voor de Vakantiebank die uitjes organiseert voor kinderen uit achterstandsgezinnen. Tevens is er op 16 september een grote doe-en-feestdag. De opbrengst hiervan is bestemd voor een nieuwe, grotere koelwagen voor de Voedselbank in Delft, die bijna 500 huishoudens- inclusief bijna 700 kinderen- wekelijks van een voedselpakket voorziet.

Zo willen we ons aansluiten bij het landelijke actiedoel van de 100-jarige Lions: ‘Het vergeten kind’.

Zie voor (veel) meer informatie de website http://lionsactiesdelft.nl/

Omdat 2 jaar geleden bij de eerste spinning actie van Lions Club Delft een actieve en zeer enthousiaste afvaardiging van DelftSki aanwezig was, daarmee bijdragend aan het goede doel van toen “Vrienden van Reinier”, was ik het snel met Lia eens dat we dit jaar opnieuw moeten proberen met een flinke club DelftSkiërs en hardlopers en fietsers en wandelaars en andere sportievelingen mee te doen. Het doel is goed! We hebben de conditie en de ruimte om ons in te zetten voor al die mensen die het niet zo goed en makkelijk hebben als wij. En het is gewoon een heel erg leuke en gezellige activiteit!

Met sportieve groet en vast dank voor jullie inzet,

Maarten Jonquière
lid van Lions Club Delft

BewarenBewaren

Rene du Chatenier FotografieSpinning Evenement