Skireis januari 2016

De skireis is vol.
Indien u zich nog inschrijft komt u op de reservelijst.

“In nauwe samenwerking met Interlodge organiseert Delft-Ski de skireis 2016.  Delft-Ski bemiddelt bij het tot stand komen van de wintersportreis. De reisorganisatie Interlodge uit Arnhem treedt op als uitvoerende partij. Interlodge is lid van de SGR (lidnummer 2633) en de ANVR (lidnummer 3735). Interlodge hanteert de ANVR reisvoorwaarden.”

De skireis gaat naar …… Passo Pordoi in Italië.  Hier zijn we al een aantal keren geweest en op veler verzoek en na een enquete onder de deelnemers van de skireis 2015 is Pordoi wederom de skireis bestemming 2016 geworden !

Hotel “Pordoi” ligt 100 meter onder de pashoogte op 2000 meter. Een vrij unieke en rustige plek met vele voordelen. Heerlijk na het ontbijt geen gezeur met skiliftbussen, nee gewoon zo uit het hotel met of zonder skies omlaag of omhoog.  Ook de terugkomst is uniek want je skiet bijna de skiruimte in en voor je het weet zit je achter je eerste lekkere biertje!!!!

wintersport

Een sfeervol berghotel met een groot buitenterras dat dienst doet als piste-restaurant. Voor de deur van het hotel vindt u dan ook de diverse skipistes en –liften die onderdeel uitmaken van de mooie Sella Ronda. Het hotel biedt u een gezellige bar en restaurant waar ’s-ochtends een ontbijt voor u klaar staat en ’s-avonds een prima diner wordt geserveerd. De kamers beschikken over tv en telefoon en een badkamer met douche en toilet. Verder heeft het hotel een grote sauna. Daarnaast kunt u tevens gratis gebruik maken van het zwembad in het tegenover gelegen Garni Gonzaga.

Voor alle verdere info betreffende het hotel en skigebied ……… bekijk de volgende internet links:

www.interlodge.nl   en www.passo-pordoi.com

Vertrek heenreis: vrijdagavond 22 januari, aankomst Pordoi 23 januari 2016.
Vertrek terugreis: zaterdagnamiddag 30 januari, aankomst Delft 31 januari 2016.

Prijs per persoon  € 995,-

Deze reis is inclusief:

 • Vervoer per Royal-Class bus
 • Zeven  overnachtingen op basis van halfpension.
 • Zevendaagse skipas geldig voor de Super Dolomieten.
 • Bijdrage garantieregeling SGR en calamiteitenfonds
 • Vaste bijdrage fooienpot.

Zie ook het inschrijfformulier voor extra wensen en kosten

Diversen belangrijke zaken:

 • Reisverzekering, iedere deelnemer draagt zorg voor zijn eigen reis- en ongevallenverzekering. Controleert u wel of wintersport gedekt is
 • Annuleringsverzekering, veel mensen hebben reeds een doorlopende (jaarlijkse) annulerings- verzekering. Indien u een annuleringsverzekering wenst, dit opgeven via het aanmeldings- formulier. De kosten bedragen € 60,-.
 • Maaltijden naar en vanaf de bestemming zijn niet inbegrepen
 • Indien men nog geen actief lid is van Delft-Ski betaalt men € 20 extra.
 • Skipas korting voor senioren (geboren voor 30-11-1950) bedraagt € 26,-
 • Na inschrijving ontvangt u per email een bevestiging dat de reis voor u geboekt is.
 • De aanbetaling zoals vermeld op het inschrijfformulier dient u  bij inschrijving over te maken op rekening: NL28INGB0004383043 t.n.v. Delft-Ski Reizen p/a Markt 59, 2611 GS Delft .
 • Eind november krijgt u bericht wanneer het restant van de reissom betaald moet worden.

Alle verdere informatie:

Gerard Daman  015 – 256 37 54 of  g.daman@casema.nl

Rene du Chatenier FotografieSkireis januari 2016