Protocol voor de trainsters en trainers van DelftSki

De regels in dit protocol zijn specifiek voor de trainsters en trainers van DelftSki en zijn aanvullend op de regels in het protocol voor de leden van DelftSki die aan buitenactiviteiten deelnemen. Zich houden aan de regels is in eerste instantie van belang om de veiligheid en gezondheid van uzelf en anderen te waarborgen. Daarnaast kan de gemeente Delft controleren of we ons ook daadwerkelijk aan de regels houden.

 1. 1. U bent op de hoogte van de laatste versie van de protocollen voor de trainsters en trainers van DelftSki en het protocol voor de leden van DelftSki die deelnemen aan de buitenactiviteiten en leeft deze na. 
 2. 2. U bent bekend met de omgeving waarin u normaliter uw trainingen geeft. U controleert als voorbereiding op uw training, waar mogelijk, uw routes, velden e.d. en hoe de 1.5 meter afstand tussen u en de deelnemers en tussen de deelnemers onderling gehandhaafd kan worden.
 3. 3. U weet, voorafgaand aan de training, hoe groot uw trainingsgroep is en past, indien nodig, uw routes daar op aan. 
 4. 4. U heeft voor uw trainingsgroep een groepsapp aangemaakt, waar deelnemers zich kunnen afmelden voor een training.
 5. 5. Alleen vooraf aangemelde leden van DelftSki kunnen deelnemen aan een groepstraining.
 6. 6. U meldt zich tijdig af bij de trainingscoördinator van DelftSki als u een trainingssessie niet kunt verzorgen.
 7. 7. U ziet toe dat uw trainingsgroep verzamelt op de, door DelftSki, aangewezen verzamelplaats kort voor aanvang van de training. De aangewezen verzamelplaatsen bieden voldoende ruimte om een onderlinge afstand van 1,5 meter te waarborgen. 
 8. 8. U herinnert, voorafgaand aan de training, uw trainingsgroep aan het belang van het naleven van de regels in het protocol voor de leden van DelftSki die deelnemen aan de buitenactiviteiten in het algemeen en de 1,5 meter afstand in het bijzonder.
 9. 9. U ziet toe op de handhaving van 1,5 meter afstand tussen u en de deelnemers en de deelnemers onderling tijdens de training en spreekt, indien nodig, de deelnemers daar op aan.
 10. 10. Het gebruik van trainingsmaterialen/-middelen zoals loopladders, bands, gewichten etc. is niet toegestaan. Een uitzondering hierop zijn de poles die bij Nordic walking gebruikt worden
 11. 11. Uitwisseling of gemeenschappelijk gebruik van persoonlijke trainingsmaterialen/-middelen, zoals de poles bij Nordic Walking is niet toegestaan. 
 12. 12. Oefenvormen waarbij er lichamelijk contact tussen de deelnemers is, zijn niet toegestaan.
 13. 13. U geeft incidenten, gesignaleerde tekortkomingen in de protocollen of suggesties voor verbeteringen ervan z.s.m. door aan het secretariaat van DelftSki (trainingen@delftski.nl).
Rene du Chatenier FotografieProtocol voor de trainsters en trainers van DelftSki