Meijendeltraining 31 augustus 2017

Omdat in juni het afscheid van onze oude en vertrouwde locatie Phoenix vrijwel samenviel met de traditionele training in Meijendel is deze verplaatst naar 31 augustus.

Daarom deze herinnering voor de Meijendeltraining waaraan alle leden van Delftski van harte worden uitgenodigd om daaraan deel te nemen.

De start van de training is om 19.00 uur vanaf 1e het parkeerterrein na het boswachtershuisje in Meijendel. De locatie is alleen met de auto of fiets te bereiken. Deelnemers zonder eigen vervoer, dienen bij voorkeur zelf voor vervoer te zorgen en daarover een afspraak te maken. Wel is tot 18.15 vervoer mogelijk voor maximaal 4 personen vanaf de sporthal Brasserskade. Aanmelden via info@delftski.nl.

Na de training blijven we nog nagenieten van de natuur onder het genot van (zelf meegebrachte) drankjes en knabbels en uiteraard de variëteit aan krenten- en suikerbrood.

Neem wel zelf een stoeltje of zitkleedje mee en warme kleding want de ervaring leert dat het later op de avond fris kan worden.

Hopend op mooie weer en een grote opkomst.

De trainers en bestuur van Delftski

Rene du Chatenier FotografieMeijendeltraining 31 augustus 2017